Coneixes els avantatges que ofereix el localitzador GPS?


Avui en dia, les empreses disposen de múltiples aplicacions, eines i dispositius que els permeten augmentar la productivitat dels serveis o activitats que fan. La localització GPS no ha de ser l’excepció. S’ha convertit en una eina que ofereix molts beneficis en el desenvolupament de les feines en moltes companyies. És una gran aportació, sobretot per empreses relacionades amb els serveis, de transports o de carga.

La majoria d’aquestes companyies pateixen diàriament problemes com: ajornaments en l’entrega de mercaderies degut a caravanes en hora punta, accidents de carretera, problemes tècnics dels vehicles, descontrol en la gestió de flotes, situacions alienes a l’activitat de l’empresa i que influeixen de manera negativa en la seva reputació.

Instal·lar un localitzador GPS suposa una sèrie d’avantatges i beneficis per a moltes empreses. Poden millora la satisfacció de les necessitats dels seus clients i tenir un control absolut dels vehicles, ja que permet controlar les despeses i ajudar a prendre les millors decisions:

El localitzador per GPS és una gran eina per a les empreses

Aquí et detallem els avantatges:

  1. Augmentar la productivitat:

Gràcies a la creació de rutes eficients utilitzant la informació que proporciona l’eina podem estalvia costos de temps i de recursos. Els rastrejadors GPS permeten visualitzar si els vehicles estan sent utilitzats de manera apropiada en termes de rutes, consum i conducció.

La monitorització constant de la conducció per part de la flota permetrà analitzar les àrees on es pot millora. D’aquesta manera es podrà actuar, per exemple, per reorientar el consum de combustible cap a pràctiques més sostenibles que ajudin a reduir despeses.

En definitiva, millora l’optimització de recursos, vehicles i equips de l’empresa amb una visió global de la flota.

  • Control dels vehicles:

Això serà possible gràcies a aquests localitzadors GPS. Tindrà l’objectiu principal de millora la presa de decisions. Els treballadors de moltes empreses estan en constant moviment per grans ciutats. Més encara si estem parlant d’una empresa de transports. A través de la geolocalització del GPS en temps real es pot saber on està cada vehicle en cada moment. Es podrà controlar la velocitat a la que van i si hi ha risc de possibles radars o multes per excés de velocitat. Evitar aquestes sancions estalvia costos.

A més a més, la persona que tingui el control podrà monitoritzar la flota directament des d’un ordinador o la mateixa aplicació mòbil. Podrà actuar de manera immediata davant incidències i supervisar el teu equip de manera eficient i segura.

Localitzador GPS
  •  Gestió d’incidents:

Davant de molts incidents derivats de la conducció o de l’aparcament de vehicles el control del sistema GPS permet localitzar-los en tot moment. Això permet prendre decisions sobre els incidents de manera ràpida i àgil per a solucionar-los de la millor manera possible.

Es podran notificar i resoldre ràpidament petites incidències en les entregues com ajornaments en la recollida o entrega de la mercaderia. El rastreig GPS et permetrà tenir informació detallada sobre els quilòmetres recorreguts, l’entrada o sortida de zones, accedint en temps reals a cada un dels vehicles.

En una empresa la previsió i gestió d’incidents de la manera més solvent possible serà clau per a l’èxit i la reputació d’aquesta.

  • Millorar l’atenció al client:

Amb la localització GPS tindràs un major control sobre les demandes dels clients. Podràs saber si les comandes i les entregues es fan en el temps establert. Amb aquesta eina tens la capacitat d’agafar les rutes més ràpides i amb menys inconvenients. Els ajornaments en les entregues deixaran de ser un problema.

També podràs mantenir informats als teus clients de la ubicació del vehicle millorant la comunicació amb ells. Tindràs accés a tota la informació del procés d’entrega. Els clients ho agrairan i dipositaran de nou tota la confiança en la teva empresa.

Com pots veure un localitzador GPS té molts avantatges en el dia a dia de la gestió d’empreses.

Imatges: Tallers Fabregat Bellpuig

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació .plugin cookies

ACEPTAR